Aanbod

Ben jij op zoek naar leuke lessen vol beweging voor je kleuter? Onze dans- en sportlessen zijn speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs motorische vaardigheden en zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Onder begeleiding van enthousiaste docenten ontdekken ze de wereld van dans en sport. Kom een proefles volgen of schrijf je vandaag nog in en ervaar hoe leuk onze lessen zijn! 

We hebben een uitgebreid aanbod danslessen voor kinderen van de lagere school. Of je nu houdt van modern jazz, ragga/dancehall, musical, ballet of een andere dansstijl, bij ons vindt iedereen iets wat bij je past. Onze docenten zorgen ervoor dat kinderen op een leuke manier hun danstechniek en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Welkom voor een proefles of schrijf je in voor het nieuwe seizoen. 

Kijk zeker ook eens bij het aanbod sport voor de lessen turnen/airtrack & aerobic

Heb jij zin om te dansen bij RheAxion? Er is een uitgebreid aanbod danslessen ingedeeld per leeftijd en per niveau. Of je nu beginner (niveau A) of gevorderde (niveau C) bent, er is altijd een passende les voor jou. Kies uit hiphop, commercial, modern jazz, ragga/dancehall en dance volwassenen. Onze docenten zullen je uitdagen en helpen om je techniek te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten, allemaal in een leuke en gezellige omgeving. Benieuwd? Kom een proefles volgen en ervaar het plezier van dansen bij Rheaxion! 

Kijk zeker ook bij het aanbod sport voor de lessen turnen/airtrack & de rheafitlessen.